19.12.09

Uke 51.

Uka starta med Lucia-tog, foreldre-frokost og lussekatter! Koselig at så mange kunne komme! Vi fortsatte dagen med tur til Ishallen. Der hadde vi som vanlig en kjempefin dag, og koste oss med pizza. Rakk ikke å smøre matpakke...
Da vi kom opp i barnehagen igjen, kom ei dame fra Frelsesarmeen, for å hente adventspakkene vi har pakket inn. En halv søppelsekk med gaver, som blir gitt til barn som trenger det. Kjempefine klær og leker! Resten av dagen koste vi oss ute, med lek og aking.

Tirsdag hadde en ny gruppe juleverksted, før vi gikk til skogen. Der grilla vi pølser, lagde engler i snøen, så rådyrspor og akte.

Onsdag gikk vi i gymsalen. Der var vi høyt og lavt, og brukte mye energi! På kvelden var det Nissemarsj. Askeladder og Tyrihanser gikk rundt i Lia og sang julesanger! En koselig tradisjon.

Er mye som må ordnes før jul, så torsdag var vi i barnehagen. Siste gruppa hadde juleverksted, og vi pakket inn julegaver. Artig å skli på akemattene i barnehagen også.

Fredag tente vi det fjerde adventslyset, så nå er det snart jul! Feira to fem-åringer, med gaver, kroner, sjokoladekaker og potetgull!! Har kost oss med mye godt å spise denne uka...
Sang julesanger og fikk et lite glimt av Nissen, som sprang forbi... Har det nok travelt om dagen nå...

Til uka blir vi i barnehagen. Koser oss og lader opp til jul!

GOD HELG! OG GOD JUL TIL DERE SOM HAR TATT JULEFERIE!