23.4.10

Uke 16.

Mandag gikk vi i skogen, og sju ender kommer oss i møte når vi kommer. De håper nok på en brød-bit... Er litt bløtt ved lavvoen, så har vært lenger ut på odden ved Bjønnmyra.
Så var det igjen tid for sykelturer! Øvde oss litt på gangveien, før noen ble med på en lengre tur. Noen ville ha med syklene til skogen, så vi sykla innover mot Bæreia. Flatt og fint og sykle, og liten trafikk.
Onsdag prøvde vi hinderløypa ved Marikollen skole. Mange spennende hindre vi må forsere!
Så var det seks nye som fikk dra til Hov! Det er stor stas å ri og børste hestene!
Resten var i skogen og lekte. Noen "fisket" i bekken, med kongler som agn... Og noen var på tjuke-jakt. Er veldig spennende å leke ved bekken, så kan fort få brukt for litt skiftetøy! Gikk en tur innover i skogen, og fant en hemmelig leir-plass. Med klatre-stativer og hytter. Det var spennende, så blir flere turer dit! Feiret bursdag med sang, raketter, gave og is og!
Fredag er fellessamling, og eventyrstund! Vi fikk se en ny versjon av eventyret om "Ulven og de sju geitekillingene". Det er veldig spennende, og ungene er helt med!

Neste uke går vi til skogen på mandag. nye opplevelsesturer står for tur! Og vi må følge med på om beveren våkner snart...
Tirsdag blir det tur til Hov for neste gruppe, mens resten går til skogen. Onsdag er det endelig vår tur til å bruke gymsalen!
Torsdag kan alle ta med sykler igjen. Vi deler oss i grupper, og sykler rundt i nærmiljøet.
Og det er HA-MED-DAG! Det er viktig å huske på...
Fredag blir vi i barnehagen, og får høre eventyr, spise grøt og lekt masse!

ØNSKER DERE ALLE EN GOD HELG!!!