24.9.10

Uke 38.

Denne uka har vi tovet ferdig sitteunderlagene våre. De ble kjempefine og skal holde rumpene varme til vinteren! Mandag var ukens hjelpere ute og kjøpte grønnsaker, som vi kuttet opp og lagde suppe til foreldrene. Tirsdagen brukte vi i lavvoen, kokte suppe og pyntet for foreldrene skulle komme. Det var veldig stas!
Onsdag gikk vi oss en tur og så på lavvoen som er satt opp ved Bjønnmyra. Den blir god å varme seg i utover høsten og vinteren! Prøvde å fyre opp i den på torsdag. Godt å ete under tak nå som det begynner å bli kjøligere ute.
Fredag var det fellessamling, med eventyr framført av fem Tyrihanser. Det gikk kjempefint! Avsluttet med en brannøvelse, som alle visste om. Alle gikk ut til sjiraffen, som de skulle, og ingen ble redde. Som en liten "bonus", kom brannbilen på besøk. Det var stas å se hva som er inne i brannbilen, og prøve vannslangen! Alle fikk sitte inne i bilen og se med varmesøkende kamera. Ungene enset knapt at det striregnet... Spiste havregrøt og koste oss i en varm lavvo etterpå!

Til uka er det spikkekurs, som står på planen. Må lære oss å bruke kniv når vi holder til midt i skogen! Skal også plukke blader, som vi skal male på til fredagen. Onsdag blir det tur til gymsalen. Fredag gleder vi oss til høre et nytt eventyr i fellessamling!

ØNSKER ALLE EN GOD HELG!

Flere bilder fra denne uka kommer seinere...